Dagen derpå en tur i byen, giver mig max trang til fastfood, men faktisk så kan denne opskrift på cowboy toast gør det samme for mig..
Toasten indeholder en del grøntsager, da jeg i de karameliserede løg også tilsætter en hel aubergine og en hel courgette.
Derudover kan du tilsætte en fintrevet grøntsag til oksekødet også, det smager fantastisk- jeg brugte courgette..
Opskriften passer til 2 voksne og to børn- herhjemme ihvertfald, den giver 6 toast 🙂
Ingredienser:
12 stk. nøglehulsmærket og fuldkorns toastbrød
350 g. Hakket oksekød 4-7%
1 spsk. ketchup
1 tsk. Salt
Peber
1 tsk. Flydende chili
1 æg
1/2 courgette
100 g. Nøglehulsmærket Revet mozzarella
3 spsk. Oliemagarine
5 løg
1 courgette
1 aubergine
1/2 tsk. Salt
Peber
1 tsk. Balsamico glace
2 spsk. brun farin
Fremgangsmåde:
Riv courgetten, auberginerne og løgene fint og steg det på en pande i oliemagarinen. Tilsæt salt, peber, balsamico glace og brun farin. Lad grøntsagerne karamellisere og blive møre.
Tænd ovnen på 200 grader.
Imens blandes oksekød, ketchup, chili, salt, peber, fintrevet courgette, ost og æg sammen til en fars.
Lig 6 stykker toast brød ud og fordel farsen herpå. Bag brødene i ovnen i ca. 12-15 minutter alt efter effekten på din ovn.
Når brødene er bagte kommes en stor spsk. karameliserede grøntsager ovenpå bøffen. Afslut med et stykke toastbrød og varm toasten i et toastjern eller paninijern indtil brødet er sprødt.
Bon Appetit..
– K