Pasta med cremet tomatsauce lavet på blomkål..

Nogle dage skal madlavningen bare gå hurtigt, så er denne opskrift helt perfekt.. Saucen laves på få sekunder i en blender, så det der tager tid er faktisk, at koge pastaen.. Skønt i en travl hverdag, eller bare en søndag, som denne – hvor vi alle er lidt trætte efter, at have gæster igår.. På sådan en søndag er det dejligt, at maden smager godt, er fyldt med grøntsager og mega hurtig at tilberede…

Opskriften er til 4 personer og så er man endda så heldig, at der sandsynligvis er lidt mad i overskud til rester dagen derpå eller til madpakker 🙂

Ingredienser:

1 pose Blomkålsris, et lille frisk blomkål kan også bruges.
1 – 1 ½ dl. Hjemmelavet Ketchup – Find opskriften her
1 karton med Mornaysauce Let
1 pakke hakket Oksekød 4-7 %
Favorit Pastaen til 4 personer
Salt
Peber
Evt. Lidt chili

Fremgangsmåde:

Pastaen sættes over i saltet kogende vand og hakkekødet steges på en pande, smag til med salt og peber.

Imens blendes blomkålen, mornaysaucen og ketchuppen sammen til en jævn sauce.

Når oksekødet er færdig, hældes saucen over kødet og det koges sammen i et minut eller to. Smag saucen til med salt, peber og evt. lidt chili.

Og vupti..

Pasta med cremet tomat sauce lavet på blomkål 🙂

Bon Appetit..

– K

Skriv en kommentar