Perfekte italiensk inspireret oksekødsboller med basilikum pesto, havregryn og persille..

Disse kødboller er sprøde udenpå og saftige inden i og derfor elsker vi dem ekstra højt herhjemme 🙂 Mine drenge er ikke altid med på alle de mad “projekter”, som jeg har, men disse (selv om der både er persille og basilikum pesto i) gnasker de i sig med velbehag 🙂

Kødbollerne kan bruges i en tomatsauce, som denne her, med pasta til eller som små kødboller til en kartoffel ret.. De er godt i hvilken som helst sammensætning..

I opskriften bruger jeg basilikum pesto – du kan finde opskriften her.. den er nem og smager skønt, men du kan sikkert finde en basilikum pesto i din nærmeste dagligvare butik.

Ingredienser:

500 g. Hakket Oksekød

1/2 Løg

100 g. Havregryn

1 fed Hvidløg

2 Æg

2 spsk. Basilikum pesto – opskrift her..

2 spsk. hakket Persille (Jeg bruger det frosne- det er super nemt)

2 tsk. Salt

Peber

Oliemagarine

Fremgangsmåde:

Riv løget fint og bland det med resten af ingredienserne.

Varm en pande op med lidt oliemagarine og form derefter små kugler ud af farsen, ca. 4 cm i diameter. Steg dem godt på alle sider, så de bliver stedt godt gyldne.

Derefter kan kødbollerne tilsættes en sauce eller spises direkte ..

Bon Appetit..

– K

Skriv en kommentar