Disse kødboller er sprøde udenpå og saftige inden i og derfor elsker vi dem ekstra højt herhjemme 🙂 Mine drenge er ikke altid med på alle de mad “projekter”, som jeg har, men disse (selv om der både er persille og basilikum pesto i) gnasker de i sig med velbehag 🙂
Kødbollerne kan bruges i en tomatsauce, som denne her, med pasta til eller som små kødboller til en kartoffel ret.. De er godt i hvilken som helst sammensætning..
I opskriften bruger jeg basilikum pesto – du kan finde opskriften her.. den er nem og smager skønt, men du kan sikkert finde en basilikum pesto i din nærmeste dagligvare butik.
Ingredienser:
500 g. Hakket Oksekød
1/2 Løg
100 g. Havregryn
1 fed Hvidløg
2 Æg
2 spsk. Basilikum pesto – opskrift her..
2 spsk. hakket Persille (Jeg bruger det frosne- det er super nemt)
2 tsk. Salt
Peber
Oliemagarine
Fremgangsmåde:
Riv løget fint og bland det med resten af ingredienserne.
Varm en pande op med lidt oliemagarine og form derefter små kugler ud af farsen, ca. 4 cm i diameter. Steg dem godt på alle sider, så de bliver stedt godt gyldne.
Derefter kan kødbollerne tilsættes en sauce eller spises direkte ..
Bon Appetit..
– K