Æggehvide Wrap med chili..

Denne wrap er et skønt alternativ til en almindelig tortilla pandekage. Da æggehvider i sig selv er ret smagsneutral, kan du selv præge smagen i præcis den retning du gerne vil.. om det skal være en karry wrap, chili wrap eller hvad du foretrækker.. så skifter du blot krydderierne ud med dine farvoritter 🙂

Jeg putter som regel mange forskellige salater i wrappen og en eller anden form for protein, kan være røget laks, kylling eller meget andet.. Opskrifterne på de forskellige salater du ser på billede, finder du i bunden af opskriften 😉 Opskriften giver 2 wraps.

Ingredienser:

4 bøtter Æggehvider

Oliemagarine

Chili kryddero

Grill krydderi

Salt

Peber

Fremgangsmåde:

Hæld en lille smule Oliemagarine på en middelvarm pande, det er kun et par dråber der skal bruges, så kan du fordele det med en pensel.

Hæld derefter 2 bæger æggehvider på panden og fordel det ved, at cirkulere panden rundt.

Krydder med salt, peber, chili og grillkrydderi på den våde æggehvide wrap.

Når wrappen er gennemstegt og gylden på bagsiden, vendes den og opnår den gyldne farve på den anden side også.

Wrappen nydes gerne med RØDBEDESALAT – opskrift her, COLESLAW – opskrift her, HUMUS – opskrift her, BASILIKUMSPESTO – opskrift her, BLOMKÅLSCOUSCOUS – opskrift her og røget laks 🙂

Bon Appetit..

– K

Skriv en kommentar